Camping Ardèche

In het hart van de Gorges de l'Ardèche, in de holte van een rivier, nodigt het openluchthotel Rives d'Arc u uit om u onder te dompelen in een gastvrije en ongerepte vegetatie. 
Durf te beginnen aan de ontdekking van ervaringen, sensaties en delen van een nieuw soort. Maak plaats voor sport en verjonging, langs het water.

Meer over

van 28 Maart tot
29 September 2024

Reserveringen vanaf
06 December 2023

Nabij de
Gorges de l'Ardèche

Gesproken talen bij de receptie:
FR / EN

Een beschermde omgeving
Une expérience de vacances en liberté

Cabane

Onze 'Cabanes d'Arc'

Rives d’Arc biedt met de Cabanes d’Arc een niet alledaagse accommodatie waarin u kunt wegdromen in een andere wereld. De houten…

Uw verblijf in de Ardèche

Aan de rivier, in het hart van de Gorges de l'Ardèche, wacht u een warme ontvangst bij Rives d'Arc voor een unieke, rijke en authentieke ervaring. De combinatie van water, rotsen en natuur geeft een hele andere dimensie aan uw verblijf.

Een plek voor natuurliefhebbers

Vrijetijdsactiviteiten & animaties voor het hele gezin

De Gorges de l'Ardèche, natuurreservaat

Waar geschiedenis en rotsen op u wachten

Camping Vallon pont d'Arc 4 étoiles vue aérienne

Vakantie op uw eigen ritme

Liberty Aanbieding

Boek uw verblijf met een gerust hart!
Gratis annulering tot 14 dagen voor aankomst. Na deze termijn is restitutie alleen mogelijk op basis van bewijs. In het tegenovergestelde geval betalen we 100% van de kosten terug. Aanbetaling van 30% bij de boeking en betaling van het resterende bedrag 14 dagen voor aankomst

Camping in de Gorges de l'Ardèche 

Camping Rives d’Arc ligt in Vallon-Pont-d'Arc, nabij de Gorges de l'Ardèche en biedt luxe accommodaties aan, direct aan de rivier. Ontdek een ruime keuze aan comfortabele stacaravans of ingerichte tenten die te huur zijn voor een vakantie in de Ardèche met zijn tweetjes of met uw hele gezin. De camping heeft ook staanplaatsen voor uw tent, camper of caravan. Geniet van een uniek verblijf in een natuurgebied te midden van de mooiste landschappen van de Archèche, met de leukste sportieve en culturele activiteiten van de Gorges de l’Ardèche. Beleef een unieke en verrijkende ervaring in Vallon-Pont-d'Arc.

Sensations, partage, emotions

Pour nous suivre et partager votre expérience sur nos réseaux

Live op Instagram

Komt u binnenkort aan?

Vakantieverblijf zoeken

Pour votre séjour, vous souhaitez

  • --

  • --